Skip to main content
/werken bij

Meldon:
“Een superplek!”

“Ik werk graag bij Meldon, door de collegiale sfeer, vrijheid, de veelzijdigheid in mijn werk en de kansen die er zijn om jezelf door te ontwikkelen.”
Andrea Poen – junior teamleider

Meldon:
“Een superplek!”

“Ik werk graag bij Meldon, door de collegiale sfeer, vrijheid, de veelzijdigheid in mijn werk en de kansen die er zijn om jezelf door te ontwikkelen.”
Andrea Poen – junior teamleider

Meldon als werkgever kende ik al toen ik in februari 2012 als uitzendkracht binnen kwam bij Meldon. Ik had namelijk in 2010 ook al 8 maanden bij Meldon gewerkt als inpakker. Dit was ter overbrugging van een drukke periode.

Toen ik me in 2012 bij het uitzendbureau meldde als werkzoekende, kon ik binnen een dag aan de slag bij Meldon. Ik had er eerder met veel plezier gewerkt en wist wat ik van het werk maar ook van Meldon als werkgever kon verwachten. Andersom wist Meldon ook dat ik eerder goed werk had geleverd.

Inmiddels heb ik in de tijd dat ik bij Meldon werkzaam ben de mogelijkheid gepakt om mezelf door te ontwikkelen. Meldon biedt ieder jaar de mogelijkheid aan medewerkers in productie om de Operator A-opleiding te volgen. Ik ben zelf gegroeid van inpakker naar gekwalificeerde operator en heb heel recent ook de kans gegrepen om intern te solliciteren op de functie van Teamleider. Ik ga nu starten als junior Teamleider, waarbij ik samen met Meldon mijn verdere ontwikkelplan heb opgesteld om samen met Meldon nog verder te groeien. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Vacatures

 

Stagiaire (technische) bedrijfskunde

Process engineer product development

Als processengineer ben je verantwoordelijk voor zowel de ontwikkeling als de implementatie van productielijnen.

Operator productie

Als operator productie produceer jij kunststofprofielen die voldoen aan de afgesproken kwaliteit én levertijd.

Werkvoorbereider

Je bereidt aan de hand van de weekplanning de benodigde randapparatuur en productgebonden gereedschappen voor. Na afloop ontvang, reinig en beheer je deze gereedschappen.

Medewerker logistiek

Als medewerker logistiek verveel je je nooit! Laden, lossen, controleren, verzamelen én verzendklaar maken van alle inkomende en uitgaande goederen.

(Leerling) Gereedschapsmaker

Als gereedschapsmaker bij Meldon teken en werk je de productgebonden gereedschappen uit. Maar ook programmeren en bedienen van frees- en vonkmachines horen bij jouw werk.

QESH engineer

Als QESH engineer weet jij alles over kalibraties en de daar bijhorende meetplannen. Analyseren en het verbeteren van processen zijn jou niet vreemd.

Open sollicitatie

Heb je geen geschikte vacature gevonden die aansluit bij jouw wensen en profiel?

Samen zijn wij Meldon

Werken bij Meldon zegt iets over jou. Je wilt graag onderdeel zijn van een leuke hechte groep mensen met een duidelijk doel. Iets toevoegen aan een product, meerwaarde bieden aan onze klanten. Aansprekende namen uit veeleisende markten passen onze expertise en fabricaten toe om hun eigen product te innoveren. Dat betekent dat we samen met hen leren, onze kennis vergroten en dus groeien. Wij zijn deze vaste basis, een fijne plek om jezelf en Meldon verder te ontwikkelen. Dat is wat Meldon is, die ambitie is onze grondstof.

Meldon! Een dynamisch familiebedrijf in het Limburgse Nieuw-Bergen, met een team van ruim 90 medewerkers, die ieder specialist zijn in hun vakgebied. Ons gezamenlijke doel is het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige, custom made, kunststof producten, die men bewust en onbewust in het dagelijks leven regelmatig tegen komt.

Bij Meldon is er veel ruimte om zelfstanding te werken en jezelf te ontplooien. Als bedrijf zijn we continu in ontwikkeling dus dat ben jij ook! We ondersteunen medewerkers en investeren graag waar nodig met trainen en ontwikkeling.
Daarnaast organiseert de personeelsvereniging elk jaar diverse activiteiten voor de hele club. Wil je die niet missen? Snappen we!

Leren bij Meldon

Ben jij op zoek naar een leerstage? Dat kan bij Meldon! Met alle vakmannen en vakvrouwen die dagelijks bij Meldon aan de slag zijn, hebben we een uitstekende basis om te leren en te ontwikkelen.

Als erkend leerbedrijf zijn er mogelijkheden op alle niveaus. Wil jij met jouw kennis Meldon leren verder te ontwikkelen en tegelijk zelf ook te leren van Meldon?

Ben jij op zoek naar een leuke en vooral leerzame stage? Dan ben je bij Meldon aan het juiste adres. Reageer via onderstaande contactbutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Stage lopen?

Ben je op zoek naar een leuke stage op MBO of HBO niveau, neem dan contact met ons op!