Visie, Missie en Strategie


Onze visie

Meldon Plastics is als internationaal bedrijf gefocust op het realiseren van aanhoudende waarde voor al haar stakeholders. Door onze knowhow, passie en daadkracht verkiezen de klanten ons boven concurrenten.

Wij behoren tot de meest vooraanstaande bedrijven in onze branche en worden gezien als preferred supplier voor duurzame oplossingen met geëxtrudeerde kunststof producten.

In markten die steeds dynamischer worden en waarin de behoefte aan méér dan alleen het leveren van een product steeds verder toeneemt, bieden wij klanten onze kennis, kunde, flexibiliteit en zekerheid.

Door erkenning, openheid en autonomie scheppen wij een arbeidsklimaat waarin onze gepassioneerde en toegewijde medewerkers de ruimte hebben om uitdagingen aan te gaan. Zij creëren robuuste oplossingen die de verwachting van onze klanten overtreffen.

Onze missie

Topklanten wereldwijd voorzien in duurzame business-to-business oplossingen met hoogwaardig geëxtrudeerde kunststofproducten met een hoge toegevoegde waarde.

Verwachtingen overtreffen door in ontwikkeling en realisering van hun succes maximaal te ondersteunen.

Uitblinken in klantgerichtheid, kwaliteit en deskundigheid.

Onze kernwaarden

Meldon Plastics kent een drietal kernwaarden:

 • Meesterschap
  Tot de ‘extrusietop’ behoren kan alleen door te excelleren in ons vak. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit en zijn in staat de verwachtingen van onze klant te overtreffen.
   
 • Pioniersgeest
  Wij hebben de drive en het lef om ons te onderscheiden. Met onze creativiteit lopen wij voorop in vernieuwing en innovatie.
   
 • Empathie
  Wij zijn in staat ons in te leven in een ander en kunnen tegelijkertijd door middel van een open dialoog elkaar eerlijk feedback geven met als doel tot een betere samenwerking en prestatie te komen.