Skip to main content

Jobs

Werken bij Meldon

Voor meer informatie over werken bij Meldon en onze actuele vacatures kijk op www.werkenbijmeldon.nl
Ben jij op zoek naar een interessante en leerzame stage? Stuur dan een bericht naar onze HR Manager, Jolanda Konings via jkonings@meldon.nl.

Wij zijn Meldon intelligence

Het ontwerp. De samenstelling van de receptuur. Het eerste prototype. Iedere stap zetten we met uiterste zorg. Zodat we samen het eindproduct nóg verder brengen. Daarvoor gaan we geen uitdaging uit de weg. Is er snel een nieuwe productielijn nodig? Regelen we. Als klant kun je leunen op onze ervaring. We experimenteren, innoveren en perfectioneren tot we de juiste fit hebben. Pas als jij je doelstellingen haalt, dan zijn wij tevreden. We zijn dan ook graag in een vroeg stadium betrokken en echt onderdeel van jouw ontwikkelproces. Of liever gezegd, heel veel onderdelen. Zin om kennis te maken?

Certified IATF 16949:2016 Quality management system for the automobile industry

Meldon streeft altijd naar het leveren van hoogwaardige extrusieprofielen met een optimale kwaliteit. Uitblinken in kwaliteit vormt zelfs een deel van de missie van Meldon. Meldon is in het bezit van een ISO 9001:2015 certificaat. Sinds oktober 2020 is Meldon ook gecertificeerd voor IATF 16949:2016 KWALITEITSMANAGEMENTSYSTEEM VOOR DE AUTO-INDUSTRIE Deze certificering benadrukt de ontwikkeling van een procesgericht kwaliteitsmanagementsysteem dat zorgt voor continue verbetering, defectpreventie en vermindering van variatie en verspilling in de toeleveringsketen. IATF 16949:2016 richt zich op QMS-eisen voor organisaties die betrokken zijn bij de productie van auto’s, diensten of accessoires.