Off-the-shelf


Nutrok®

De innovatieve PVC grondstofrecepturen van Meldon voldoen als eerste in de internationale transportbandindustrie aan de strenge EU-, en FDA-voedseleisen. Daarnaast volgt Meldon ook de internationale GMP en HACCP-voedseleisen. Hierdoor zorgt ons standaardassortiment meenemers, snaren en sidewalls - onder de merknaam Nutrok® - voor een zeer betrouwbare en veilige voedselverwerking op transportbanden.

AQUIN®

Om uw kosten te beperken, levert Plastilux naast maatwerkoplossingen een breed assortiment standaard doucheprofielen. Dit doen we onder de merknaam AQUIN®. Het verschil: u betaalt geen matrijskosten en bespaart aanzienlijk op de ontwikkelkosten. Daardoor koopt u de standaardprofielen in tegen een aantrekkelijke prijs. De functionele kwaliteit van AQUIN®- doucheprofielen bevindt zich in de allerhoogste categorie binnen de sanitair industrie.

Unitrok®

Ons assortiment wordt gecompleteerd door innovatieve meenemers, snaren en sidewalls die we onder de merknaam Unitrok® hebben ontwikkeld voor de non-foodindustrie. Als klant kunt u daarbij rekenen op een kwaliteitsstandaard die geheel in lijn is met de hoge eisen die uw klanten stellen. Maximale efficiency tijdens de verwerking – waaronder een probleemloze verlasbaarheid – is een belangrijk pluspunt.

Lettco®

De Lettco® doosletter profielen van Meldon kenmerken zich door een uitstekende verwerkbaarheid. Dit wordt met name gerealiseerd door een 50 micron aluminium strip. Daarnaast zorgt de hoogwaardige grondstof Cellulose Acetaat Butyraat (CAB) voor een constante, hoge kwaliteit. Ons assortiment aan Lettco®  profielen bestaat op dit moment uit maar liefst 18 kleuren die standaard op voorraad zijn.