Co-creation


Co-creXX: co-creation leads to mutual success

Is uw pakket van eisen niet 100% helder? Of heeft u behoefte aan een goede en betrouwbare ontwikkelpartner?

Meldon heeft in de eerste plaats jarenlange ervaring in de kunststofwereld. Daarnaast beschikken we over betrokken medewerkers met specialistische kennis van zaken. En wat op het gebied van co-creatie zeker zo belangrijk is: ze hebben een uitstekend gevoel voor samenwerking. Daarbij overstijgt die samenwerking het niveau van kortstondig belangrijke informatie uitwisselen en goed naar elkaar luisteren.

Co-creatie bij Meldon houdt in dat u – binnen een continuproces – voortdurend een actieve rol vervult bij de totstandkoming van het product in kwestie.

Best mogelijke oplossing
Op basis van deze werkwijze zoekt onze business unit Co-creXX samen met u naar de best mogelijke extrusieoplossing, zowel op commercieel als technisch gebied. Of het nu gaat om mono-, co-, tri- of zelfs quadextrusie.

Bovendien bieden we u – desgewenst en in onderling overleg – diverse extra mogelijkheden aan die ertoe leiden dat uw product uiteindelijk exact die vorm aanneemt die u voor ogen staat. Zo kunt u uw profiel tijdens het productieproces volautomatisch laten voorzien van bijvoorbeeld beschermlagen, plak-, magneet- en aluminium strips of flock tape.

Vooraanstaande klanten
Voorbeelden van Co-creXX-klanten in verschillende internationale marktsegmenten zijn Hunter Douglas, Blöcker (zonweringen) en Samsonite (koffers).